Foto event 300Uw Evenement is bij ons goed verzekerd.

Als organisator wilt u graag veiligheid en financiële zekerheid voor uw evenement mocht er wat mis gaan. We Insure is een gevestigde naam in de markt en wij hebben al bijna 40 jaar aan ervaring in huis. Voor u dus de juiste partner voor goede verzekeringen.

Wij hebben een groot netwerk die bestaat uit evenementenverzekeraars over de hele wereld. Hierdoor kunnen wij u altijd een verzekering bieden die bij uw evenement past.

Wij bieden verzekeringen aan voor festivals, concerten, theater, congressen, product lanceringen, bedrijfsfeesten, jaarmarkten, bruiloften en ga zo maar door. Wij kunnen deze verzekering aanbieden per evenement en hebben ook mogelijkheden voor doorlopende verzekeringen.

Neem contact met ons op voor een passend advies, altijd geheel vrijblijvend.

Coronavirus en gevolgen voor uw onderneming

De uitbraak van het coronavirus heeft het openbare leven in Nederland zo goed als stilgelegd. Dit heeft ook een zeer grote impact op de Evenementenbranche. Wij doen alles wat in onze macht ligt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door de enorme drukte die de gevolgen van het coronavirus ook voor ons met zich meebrengt zijn wij verminderd telefonisch bereikbaar. Uw vraag, claim of verzoek wordt vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk behandeld. Een reactie kan langer duren dan u van ons gewend bent. 

Wij verzoeken u om uw vragen, aanmeldingen van verzekeringen en schades zoveel mogelijk per mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Via onderstaande link kunt u op de hoogte bijven van het laatste nieuws en relevante steunmaatregelen voor ondernemers in de evenementenbranche:

https://www.eventbranche.nl/ of;

https://vvem.nl/

Hartelijk dank voor uw begrip en geduld