foto film 300Veiligheid en financiële zekerheid voor al uw Filmproducties.

Als producent wilt u graag veiligheid en financiële zekerheid voor uw productie mocht er wat mis gaan. We Insure is een gevestigde naam in de markt en wij hebben al bijna 40 jaar aan ervaring in huis. Voor u dus de juiste partner voor goede verzekeringen.

Wij weten hoe een productie in elkaar zit en weten daarom de risico’s voor u als producent juist vast te stellen. Geen 1 productie is hetzelfde en zo ook het advies. Maak gebruik van onze kennis, ervaring en grote netwerk.

Wij hebben een groot netwerk die bestaat uit filmverzekeraars en advieskantoren over de hele wereld. Hierdoor kunnen wij u altijd een verzekering bieden die bij uw productie past.

Wij bieden verzekeringen aan voor speelfilms, documentaires, commercials, tv-series, online films, korte films, videoclips, fotografen en ga zo maar door. Wij kunnen deze verzekering aanbieden per productie, maar hebben ook mogelijkheden voor doorlopende verzekeringen.

Neem contact met ons op voor een passend advies, altijd geheel vrijblijvend.

Klik hier om contact met ons op te nemen.

 

Coronavirus en gevolgen voor uw onderneming

De uitbraak van het coronavirus heeft het openbare leven in Nederland zo goed als stilgelegd. Dit heeft ook een zeer grote impact op de culturele en creatieve economie. Wij doen alles wat in onze macht ligt om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door de enorme drukte die de gevolgen van het coronavirus ook voor ons met zich meebrengt zijn wij verminderd telefonisch bereikbaar. Uw vraag, claim of verzoek wordt vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk behandeld. Een reactie kan langer duren dan u van ons gewend bent. 

Wij verzoeken u om uw vragen, aanmeldingen van verzekeringen en schades zoveel mogelijk per mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Via onderstaande link kunt u op de hoogte bijven van het laatste nieuws en relevante steunmaatregelen voor producenten:

https://www.producentenalliantie.nl/corona-dossier.html of;

 
 

Hartelijk dank voor uw begrip en geduld.