Foto sport 300Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wij zorgen dat u goed verzekerd bent.

Verzekeringen horen bij het leven. Want u kunt het allemaal nog zo goed geregeld hebben, een ongeluk of schade aan bezittingen is helaas nooit uit te sluiten. Mocht het u onverhoopt toch overkomen, dan bent u bij We Insure goed verzekerd tegen de vervelende financiële gevolgen. Wij hebben een groot netwerk aan maatschappijen en zoeken altijd een verzekering die bij u past. Dat geeft u niet alleen een veilig gevoel, maar ook de zekerheid dat u niet meer voor uw verzekeringen betaalt dan strikt noodzakelijk.

Maak met ons een afspraak en wij zullen een passend advies voor u opstellen, geheel vrijblijvend!

Een aantal voorbeelden uit ons aanbod:

Hieronder staan enkele verzekeringen, klik erop voor meer informatie.

Een auto- motorverzekering is niet alleen verplicht, maar ook erg belangrijk. De Schade kan behoorlijk in de kosten lopen. Zo zijn er verschillende verzekeringen.
U verzekert de schade aan de inboedel van uw huis. Brand, storm, diefstal, neerslag, bliksem, ontploffing of andere oorzaken kunnen uw spullen ernstig beschadigen. En de financiële gevolgen kunnen groot zijn.
Bij een Woonhuisverzekering of Opstalverzekering verzekert u de schade aan uw woning of appartement door brand, storm, inbraak, neerslag, bliksem of ontploffing. Een woonhuisverzekering of opstalverzekering is verplicht voor iedereen die een koopwoning met een hypotheek heeft. Bij schade kunnen de financiële gevolgen enorm zijn.
Met een Aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) verzekert u zich tegen aansprakelijkheid voor schade en letsel die u, uw gezinsleden, huisdieren of (on)roerende zaken veroorzaken. Schadeclaims kunnen zeer hoog oplopen, zeker als er sprake is van letsel. Met de AVP verzekert u zich hiertegen.
Conflicten kunnen altijd in allerlei situaties voorkomen. Dan is het van belang dat u weet wat uw rechten en plichten zijn. Een rechtsbijstandverzekering is daarom een belangrijk onderdeel van uw verzekeringspakket. Zeker als u binnenkort een auto of huis gaat kopen, veel met de auto onderweg bent, regelmatig iets via internet koopt of een baan heeft. Een rechtsbijstandverzekering kan u tijdens conflicten bijstaan.
De meeste mensen gaan wel eens op reis. Sommige een enkele keer en andere weer meer. Natuurlijk gaan we altijd van een gezellige vakantie uit, maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Verlies van bagage, vertraging, beroving en in het ergste geval een overlijden. Dan is het prettig dat u kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De resiverzekeringen kunt u zowel doorlopend als per keer (aflopend) afsluiten.
Na een ernstig ongeluk is er vaak veel schade. U kunt komen te overlijden, geheel of gedeeltelijk blijvend invalide worden of kosten moeten maken voor een geneeskundige behandeling. Een Persoonlijke Ongevallenverzekering keert een bedrag uit.
Een Overlijdensrisicoverzekering (ORV) verzekert u van financiële bescherming bij overlijden van een verzekerd persoon. Een overlijden kan namelijk verstrekkende financiële gevolgen hebben. De woonlasten of studiekosten van uw kinderen lopen namelijk gewoon door. Ook kunt u dit bedrag gebruiken als aanvulling op het inkomen, uitvaart of erfbelasting over het nalatenschap. Als u overlijdt, keert de Overlijdensrisicoverzekering een eenmalig bedrag uit.
Sommige mensen denken dat een uitvaartverzekering overbodig is. Toch is een uitvaartverzekering in de meeste gevallen heel zinvol. Een uitvaart kost toch wel een heleboel geld. Voor een klein bedrag per maand bent u al verzekerd.
Kapitaal of Lijfrente (De ORV en uitvaart verzekering keren uit bij overlijden. Daarnaast bestaan er verschillende verzekeringen die uitkeren bij leven. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een kapitaal- of lijfrente verzekering. U zorgt er met deze verzekeringen als het ware voor dat u geld achter de hand kunt houden, dat u op een later moment in kunt zetten. Voor uw pensioen brengt dit fiscale voordelen met zich mee.

Naast bovenstaande verzekeringen zijn er nog vele andere verzekeringen die u kunt afsluiten voor uw onderneming of voor uzelf als zelfstandige.

Staat de verzekeringen die u wenst af te sluiten hier niet bij? Geen zorgen, wij kunnen bijna elk risico voor u verzekeren.

Wij zijn gescpecialiseerd in de moeilijke risico’s en beschikken over een internationaal netwerk waardoor bijna alles te verzekeren is!