Film

Wij weten hoe een productie in elkaar zit en weten daarom de risico’s voor u als producent juist vast te stellen. Wij bieden verzekeringen aan voor speelfilms, documentaires, commercials, tv-series, online films, korte films, videoclips, fotografen en ga zo maar door. 

Neem contact met ons op voor een passend advies, altijd geheel vrijblijvend.

Hieronder bieden wij u een korte omschrijving van een aantal van onze producten. Voor uitgebreidere informatie per product kunt u contact met ons opnemen. 

Film verzekering


Een film verzekering, ook wel productieverzekering, kunnen wij aflopend en doorlopend aanbieden. Denk aan o.a. aansprakelijkheid, data schade, apparatuur & decor, non-appearance. Wij bieden wereldwijde dekking met USA/Canada. 

Completion Bond


Een Completion Bond verzekert dat een productie binnen het budget en volgens planning wordt geleverd. Dit kan een eis zijn vanuit de fondsen, maar ook vanuit distributeurs.

Errors & Omissions (E&O)


Het internationale landschap waarin wordt geproduceerd brengt steeds meer risico's en eisen met zich mee. Een E&O verzekering biedt dekking bij mogelijke juridische aanspraken wegens ongeautoriseerd gebruik van o.a. titels, formaten, ideeën, personages, plots, plagiaat. Deze verzekering kan zowel doorlopend als aflopend gesloten worden. 

Cash Flow


Produceren kost geld. Door bepaalde afspraken kan het soms zijn dat geld er niet is op het juiste moment. Een Cash Flow financiering is hiervoor de oplossing. 

Non-payment verzekering


Dit is een kredietverzekering waarbij het uitvallen van financiers meeverzekerd wordt. 

Droneverzekering

Drones worden steeds vaker ingezet op producties. Wij kunnen een verzekering regelen per productie, maar ook op doorlopende basis met o.a. dekking voor aansprakelijkheid, privacy inbreuk en schade aan de drone. 

Apparatuurverzekering

Deze verzekering is gemaakt door en voor professionals. Wij bieden een speciaal product volledig op maat gemaakt voor personen werkzaam in de film- en evenementen industrie. Geen afschrijving of hoge beveiligingseisen. Zowel voor eigen als ingehuurde apparatuur.