We InsureKlik om onze app te openenOpenen

Completion Bond

 

 

 

Met al bijna 40 jaar ervaring op de filmverzekeringsmarkt hebben wij de juiste kennis en ervaring in huis om u te helpen aan een Completion Bond. Door ons internationale netwerk aan partners hebben wij de mogelijkheid u een polis aan te bieden in veel Europese landen waardoor aan eventuele spending eisen voldaan kan worden. Neem contact met ons op voor een passend advies, altijd geheel vrijblijvend.

Een Completion Bond is een Film Investor Insurance. Sommigen noemen het "Completion Guarantee" of "Bond". Het product fungeert als financiële garantie voor investeerders zodat de productie op tijd wordt afgemaakt en binnen het budget blijft. Deze zekerheid komt ten goede aan de verstrekkers van de financiën van een film.

Een filmproductie heeft tijd nodig om tot een film te komen. Dit is nooit een spontane gebeurtenis. Een Filmproductie combineert strategie, planning en substantiële financiering. Beleggers verwachten een financieel voordeel van de film. De verzekeringsmaatschappij stelt zekerheid voor de beleggers.

Het is een verdedigingslinie tegen problemen die zich voordoen tijdens de productie. De Completion Bond biedt oplossingen voor veel van de gepresenteerde problemen.

Een Completion Bond wordt veelal gebruikt voor een speelfilm, maar het is ook mogelijk voor TV series, Mini Series, Animatie film, Animatie series & Documentaires.

We Insure

Aansluitgegevens:

  • AFM nummer: 12004339

 

Gerealiseerd en gehost door YORON!

Contact opnemen

We Insure
Zuideinde 38
1141 VK Monnickendam

 +31 (0)20 820 44 94
 info@weinsure.nl