Vezekering

We Insure is gespecialiseerd in special risk zaken, dat zijn verzekeringsrisico’s die de reguliere verzekeraars niet als standaard product aanbieden omdat zij het risico niet willen verzekeren of omdat zij geen voorwaarden hebben die bruikbaar zijn voor een dergelijk risico. Maar vaak zijn het ook risico’s die verzekeraars niet willen accepteren.

We Insure heeft ruime ervaring in die branche, of het nu gaat om zware aansprakelijkheidsrisico’s voor de Amerikaanse markten, of het verzekeren voor sportcontracten/transfersommen maar denk ook aan marketing ondersteunende verzekeringen zoals een prize indemnity insurance waarbij het risico wordt afgedekt dat een commerciële actie zo’n succes is dat de aanbieder de financiële gevolgen niet alleen kan dragen. Dat kan zijn een loterij, maar ook een respons actie waarbij te veel respons de aanbieder financieel raken.

Niets is ons te gek, met onze ruime ervaring kennen wij de aanbieders en de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een passend advies, altijd geheel vrijblijvend.