We InsureKlik om onze app te openenOpenen

Errors and Omissions (E&O)

 

 

 

Met al bijna 40 jaar ervaring op de filmverzekeringsmarkt hebben wij de juiste kennis en ervaring in huis om u te helpen aan een E&O verzekering. Door ons internationale netwerk aan partners en verzekeraars kunnen wij u voorzien van een passende offerte. Neem contact met ons op voor een advies, altijd geheel vrijblijvend.

Een Errors and Ommisions verzekering, ook wel E&O is een verzekering die dekking biedt bij wettelijke aansprakelijkheid en verdediging van het productiebedrijf tegen rechtszaken wegens o.a. ongeautoriseerd gebruik van titels, formaten, ideeën, personages, plots, plagiaat, smaad, laster of inbreuk op privacy.

Vooral bij internationale producties zal een distributeur, omroeporganisatie of financier in veel gevallen vragen om een E&O verzekering. Los daarvan is deze verzekering een goede aanvulling op de bedrijfsverzekeringen en productieverzekering omdat een normale aansprakelijkheidsverzekering of beroepsaansprakelijkheidsverzekering geen dekking biedt voor bovenstaand genoemde zaken.

Dit kunnen allerlei type producties zijn van speelfilms, TV series, commercials tot documentaires en muziekvideo’s. Een E&O verzekering kan aflopend gesloten worden voor een bepaald project, maar kan ook doorlopend gesloten worden.

We Insure

Aansluitgegevens:

  • AFM nummer: 12004339

 

Gerealiseerd en gehost door YORON!

Contact opnemen

We Insure
Zuideinde 38
1141 VK Monnickendam

 +31 (0)20 820 44 94
 info@weinsure.nl